Wedding


Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Nu kunnen jullie beginnen met alle leuke/mooie dingen te regelen voor DE dag! De jurk, het pak, de locatie, de trouwambtenaar en…daar hoort natuurlijk ook een fotograaf !  Het is een belangrijke dag in jullie leven en daarom wil je graag dat die mooie herinneringen worden vastgelegd.

Jullie zijn opzoek naar een fotograaf die bij jullie stijl past. Als jullie later je trouwalbum in kijken komen de emoties weer naar boven, jullie lieve dag gasten staan er in en proeven jullie weer de sfeer van deze prachtige dag. Zijn jullie opzoek naar 2 fotografen die oog hebben voor detail, prachtig licht en emotie? Wij leggen met liefde jullie dag vast. We fotograferen de mooie momenten van jullie dag en jullie staan op de foto’s zoals jullie echt zijn. Houden jullie niet van poseren? Wees niet bang, wij ook niet 😉 Klinkt dit als wat jullie graag willen? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres!

Als jullie een datum hebben kijken wij eerst of deze dag nog beschikbaar is.  Is die nog vrij? Dan nodigen we jullie vrijblijvend uit in onze studio. Hier bekijken we de planning van de dag en hoeveel uur fotografie jullie graag willen. We zijn benieuwd naar jullie leuke ideeën! Natuurlijk liggen onze demo albums, bedankjes, ouderalbums enzovoort er ook zodat jullie kunnen voelen en kijken welk trouwalbum bij jullie past. Ook bespreken we jullie wensen voor de opmaak van jullie trouwalbum. Aan de hand van dit alles kunnen we een prijs maken. Omdat ieder bruidspaar anders is en dus iedere dag anders is werken wij niet met pakketten.  Je krijgt een prijs op maat.