Daniel en Carola 16 april 2020

Vandaag zouden we ook een bruiloft hebben, maar deze is verplaatst. Maar gisteren trouwden Daniel en Carola! Wat een heerlijke zonnige dag was het!! Wat een geluk! En hoe fijn, juist in deze periode… Ze hadden hun dag heel anders voorgesteld, maar ondanks dat maakte ze het beste ervan en genoten ze vol op. Met wat aanpassingen, zijn ze dan toch getrouwd! Carola had als verrassing deze brandweer auto geregeld, die kwam aanrijden tijdens de fotoshoot in de ochtend en wat vond Daniel dat leuk!! En zeg nu zelf, hij is ook super tof toch? We zijn ook nog even naar de slagerij gereden in Kootwijkerbroek voor wat fotootjes, want hier ligt beide hun passie! Daniel ging meteen aan het werk! Kijk maar 😉 Wij hebben genoten!

 

Bloemen: Bloemerij

 

 

Share on: FacebookTwitterPinterest