Hans en Hennie 9 juli 2020

De dag van Hans en Hennie brak aan, en zoals juli een beetje typerend was dit jaar.. ook nu weer regen regen regen. Maar ook nu weer ontzettend geluk met de tijden wanneer die regen viel 😉 !! Weer konden we gewoon buiten foto’s maken in de ochtend en ook met de familie foto’s was het droog! Maar dit heerlijke stel kon zich er eigenlijk weinig druk om maken… Ze vertrokken uit Veenendaal met dit te leuke busje richting de Marienwaerdt in Beesd. Ze trouwden hier op dit prachtige landgoed. Op het einde van de dag was er ook voor hun een super leuke drive in geregeld, met leuke stops voor de gasten. Zo kregen ze bij de ene foodtruck een lekker zakje friet en bij de volgende weer een mini hamburgertje enzovoort. Je zag iedereen genieten en het was een top dag!

 

Share on: FacebookTwitterPinterest