Cakesmash Fotoshoot


Een cake smash fotoshoot, Hip en Uniek! De eerste verjaardag van jullie kindje is zeer speciaal! Vier dit met een cakesmash fotoshoot, lekker kliederen met de prachtige taart. We maken er een feestje van!

Hoe gaan we te werk?

Als eerste bespreken we samen wat jullie graag voor thema willen. Hoe willen jullie dat de taart eruit ziet? Wat willen jullie graag voor achtergrond? In de studio heb ik verschillende soorten achtergronden naast onze witte achtergrond, namelijk hout/bloemen/roze/barok. Jullie mogen kiezen! De shoot duurt gemiddeld een uurtje. We beginnen zonder taart. Zodat we ook mooie portretten kunnen schieten. Vervolgens komt het allerleukste van de shoot, de taart!! Jullie kleintje mag lekker vies worden.

Wat is de beste tijd voor de shoot?

Het is belangrijk om de shoot te plannen om de slaapjes van je kleintje. Zodat hij/zij wel een beetje fit is ;). We plannen de shoot ongeveer een maandje voor de eerste verjaardag. Dan kunnen de foto’s nog gebruikt worden voor een leuke uitnodiging!

Wie regelt de taart en eventuele decoratie?

I kan de taart voor jullie regelen. Maar kennen jullie zelf iemand of willen jullie graag zelf de taart maken, dan is dat zeker mogelijk!  Zorg er dan wel voor dat ie met een zachte substantie is gemaakt, zodat jullie kindje goed kan smashen! Zo kunnen jullie een eigen draai geven aan de shoot. In de studio hebben we wel wat accessoires liggen. Maar willen jullie graag een leuke vlag met de naam van jullie kleintje? Of iets anders leuks, dan mogen jullie dat zelf regelen. Wil je iets heel graag, vraag ons even of we dat hebben liggen. Door de jaren heen hebben we heel wat verzameld! Denk aan een leuke tule broekje, pom poms, letters en andere props.