Geboorte- en trouwkaarten

Van trouwkaart tot geboortekaart of verjaardagskaarten. Graag ontwerp ik jullie originele en persoonlijke huwelijksaankondiging met foto van jullie samen of het geboortekaartje met foto van jullie baby. Tijdens een kennismaking in mijn studio hoor ik graag wat jullie wensen en ideeën zijn, zodat ik een duidelijk beeld krijg van wat bij je past qua sfeer en opmaak van de kaart. Vervolgens ga ik voor jullie aan de slag en maak diverse ontwerpen. Je mag me dan vertellen wat je van de ontwerpen vind, wat moet anders? Wat is leuk of wat juist niet? Samen komen we dan tot een definitief ontwerp, die zal ik voor jullie afdrukken. Bij geboortekaartjes bepalen we van tevoren de opmaak van het kaartje. Een of twee dagen na de geboorte kom ik foto’s maken en zorg dat de foto’s op het kaartje komen.