Loveshoot

Een romantische, spontane fotoshoot om jullie liefde te vieren! Of ter herinnering aan jullie verloving of als voorbereiding op jullie trouwdag! Jullie kunnen de foto’s ook gebruiken voor jullie trouw- of verlovingskaart. We fotograferen in ongedwongen sfeer, jullie kunnen lekker jezelf zijn en ik leg dit vast. Een loveshoot is een leuke manier om jullie verloving of jullie relatie te vieren met een liefdevolle fotoreportage. Jullie liefde is het waard om vastgelegd te worden!

Waar vindt de shoot plaats?

Dit kan echt van alles zijn, een leuke binnenstad. Op de hei, in het bos, op het industrie terrein, in een mooi pand.. je kunt het niet zo gek verzinnen. Wat past bij jullie? Met welke plek hebben jullie iets, waar ligt jullie hart? Jullie beslissen! Elk seizoen heeft z’n mooie kanten. Wil je graag even overleggen? Dat kan, mail/ app of bel me even!

Kledingtips

Vaak wordt er gevraagd wat nu het mooiste is qua kleding voor de shoot. Trek gewoon de kleding in waar jij je lekker/mooi in voelt! Zorg er voor dat jullie kleding op elkaar afgestemd is.