Newborn

Het kleine, pure en kwetsbare van een pasgeboren baby is snel verdwenen. Leg dit vast, zodat deze unieke fase een mooie herinnering wordt waar jullie nog lang op terug kunnen kijken.

De shoot doen we meestal in de studio, omdat we daar het gewenste licht kunnen creëren. Maar vinden jullie het fijn dat ik aan huis kom, dan is dat ook zeker mogelijk. We screenen jullie huis op de mooiste licht plekjes en nemen een deel van onze props mee. Een shoot duurt al gauw 2 uur. Ik neem graag de tijd voor jullie en jullie pasgeboren baby. Deze tijd is ook nodig om het op een rustige en comfortabele manier te laten verlopen.

Een shoot plannen.

Wil je ook zo’n unieke fotoshoot van jou en je pasgeboren baby? Boek hem dan tijdens je zwangerschap, zodat ik er een beetje rekening mee kan houden wanneer de kleine komt. Ben je bevallen? Neem dan contact met ons op, zodat we de shoot kunnen inplannen.

We fotograferen je baby’tje in 2 weken na je bevalling. Meestal is de 2e week het beste om te fotograferen, omdat dan jullie baby zichzelf beter op temperatuur kan houden.

Props

In de studio hebben we verschillende achtergronden beschikbaar. Maar ook hebben we leuke props om jullie baby in te leggen. Daarnaast zijn er diverse kleedjes/ mutsjes/ haarbandjes aanwezig.