Q/A

 • Hebben jullie ook cadeaubonnen? 

Jazeker hebben we die! Ze zijn er in elk gewenst bedrag. Graag een bon bestellen? Mail of bel ons even.

 • Beschikbaarheid bruiloften.

Wees ruim op tijd met het reserveren van jullie grote dag om teleurstellingen te voorkomen. Want vrijdagen zijn snel bezet, daarnaast heb ik ook een maximaal aantal bruiloften wat ik aannemen kan per jaar.

 • Plaatsen jullie altijd foto’s op Facebook/Website/Instagram?

Veel bruidsparen vinden het leuk om hun trouwfoto’s op de site en Facebook te zien. Daarnaast vinden de familieleden, vrienden en kennissen het ook leuk om deze foto’s te bekijken. Ik plaats dus altijd een aantal foto’s op Facebook en de site. Mocht je er bezwaar tegen hebben laat het dan even weten, dan houden wij hier rekening mee. Dit geldt ook voor de studio foto’s.

 • Wat te doen bij ziekte?

Ik ben niet snel ziek, maar ook ik heb er geen zeggenschap over dus er kan altijd iets gebeuren. Maar er  zijn genoeg collega fotografen die het kunnen overnemen.

 • Apparatuur

Ik werk met Canon en beschikken over meerdere camera’s, lenzen, flitsers enzovoort. Dus als er iets kapot gaat (bijvoorbeeld op jullie bruiloft) dan hebben we back-up camera’s en kunnen we gewoon door fotograferen en is er dus niets aan de hand!

 • Hoe lang van te voren kunnen we jullie boeken?

Zodra jullie een datum hebben geprikt kunnen jullie mij al boeken. Vooral in de populaire trouwmaanden in de maanden april t/m september kun je beter niet te lang wachten omdat, vooral de vrijdag, snel vol raakt.

 • Kunnen wij het trouwalbum nog bekijken voordat hij geleverd wordt?

Ja, we bespreken eerst welke stijl het beste bij jullie past. Daarna maken we het album op en mogen jullie voordat ie ingeplakt of opgestuurd wordt nog een keer kijken om nog eventuele foto’s te wijzigen.

 • Bewerk je alle foto’s die we ontvangen?

Ja, alle foto’s die ik aflever is gefinetuned, dat wil zeggen alle foto’s worden gecorrigeerd op kleur, helderheid,verzadiging, contrast, uitsnede, enzovoort. Wij geven geen RAW bestanden weg. Dit omdat wij een bepaalde stijl hebben en dit graag in ons werk naar buiten willen laten komen.

 

 • Leveren jullie ook ouderalbums?

Ja, die hebben ik! Kom eens langs in de studio om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

 

 • Help!! Wij staan altijd heel slecht op een foto! Wat nu?!

Het is mijn werk om ervoor te zorgen dat jullie toch mooi op de foto staan, dus geen zorgen. Veel mensen vinden zichzelf niet fotogeniek. Door de portretsessies ontspannen te houden voelen jullie je op je gemak. En voel je, je op je gemak? Dan zie je dat in de foto’s terug!

 • Maken jullie ook profiel foto’s voor Facebook/Linkedin?

Ja klopt, ook daarvoor kan je bij mij terecht! Vraag naar de mogelijkheden!

 • Maken jullie ook officiële pasfoto’s?

Ja die maak ik ook, maar bel wel eventjes van te voren om zeker te weten dat wij er zijn. Omdat we ook veel op locatie zijn hebben we geen vaste openingstijden. Je krijgt de foto’s direct mee.