Zwangerschap fotoshoot

Leuk! Je bent zwanger, gefeliciteerd!! Het is een bijzondere tijd en dus mooi om dit vast te leggen. We plannen de shoot in rond de 32/33 weken van je zwangerschap. Dit is meestal de tijd dat je buik al een mooie vorm heeft en je je nog goed voelt. Maar iedere vrouw is natuurlijk anders, heb je al een mooie buik rond de 30 weken? Dan plannen we natuurlijk de shoot eerder in! Natuurlijk mag je partner ook op de foto en hebben jullie al een kindje? Dan is het leuk om die bij de shoot te betrekken.

Waar vindt de shoot plaats?

De keuze van locatie is erg persoonlijk. Sommige vinden het leuk op locatie in de natuur, een industrieel gebouw of gewoon lekker bij hun thuis. Maar we kunnen natuurlijk ook de studio in waar ook leuke props liggen. Het ligt natuurlijk ook beetje aan het seizoen, in augustus/september staat de hei in bloei en is het prachtig om daar te fotograferen. Zo zijn er in alle jaargetijden mooie plekken! Weet je niet wat je moet kiezen? Wij helpen je graag bij je keuze.

Babyplan

Wil je naast deze shoot ook een newborn shoot en vervolg shoot van je kleintje? Wij hebben ook het Babyplan! De zwangerschapsshoot is hier dan een onderdeel van! Klik hier om het hele pakket te bekijken.